Katern

Branden in Nieuwegein

Langs de A2 tussen Nieuwegein en Utrecht stond donderdagavond 300 meter berm in brand. Het vuur was rond half acht geblust en gingen de twee afgesloten rijbanen weer open. Het is momenteel behoorlijk droog. Voor een bermbrand is dus weinig nodig, volgens een woordvoerder van de Veiligheidsregio Utrecht.

Later op de avond moest een personenwagen het ontgelden. Op de Zandveldseweg in Nieuwegein zuid ontstond spontaan brand in een auto ter hoogte van de Lijsterbesstraat. De brandweer was snel ter plaatse maar kon niet voorkomen dat de auto totaal uitbrandde. De brand werd direct opgeschaald naar middelbrand om meer bluswater op de plaats van de brand te krijgen. De gas installatie werd extra gekoeld om te voorkomen dat deze zou ontploffen. Er zijn geen gewonden gevallen. De Zandveldseweg is voor een uur afgesloten geweest. Onze fotografen Mark de Jager en Frtis Kleppe waren ter plekke voor de foto’s. (Klik op het fotocameraatje voor de foto’s)

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren