Brand op balkon in Fokkesteeg

Vanmorgen even voor 06.00 uur heeft een brand gewoed op een balkon van een appartementencomplex aan de Rapenburgerschans. Bij de brand kwam veel rook vrij. De naastliggende appartementen hebben door de brand rook en roetschade opgelopen.

De brand werd snel ontdekt door de bewoners die direct de brandweer alarmeerde. Bij aankomst van de brandweer bleek dat een plastic tuinstel in de brand stond. Hoe de brand heeft kunnen ontstaan is onduidelijk. Na het blussen van de brand heeft de brandweer de woningen geventileerd. Stichting Salvage zorgt voor de afhandeling van de brand.

2 thoughts on “Brand op balkon in Fokkesteeg

  1. shari-lee de wildt

    Even een opmerking, het is geen plastic tuinset geweest. En 4 woningen kunnen niet meer terug de woning in vanwege de rook en roetschade!

  2. de Haan

    Mochten de bewoners weer hun woning in? We zitten als bewoners in een hotel, aangezien onze woningen onbewoonbaar verklaard zijn.! Niemand weet iets, of hoort iets. Er is geen eens een politie rapport. Wij kregen van de politie te horen dat de dienst er om 06.00 uur op zat en die zijn weg gegaan. Eveneens als de brandweer. Niemand heeft ons wat verteld op Salvage na.

    We zijn schandalig achter gelaten in de troep en ellende. Wij hebben twee jonge kinderen van 2 jaar en 8 weken die we zelf maar even in het ziekenhuis na moesten laten kijken.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren