Brand in Fokkesteeg zorgt voor veel ravage

Een brand heeft afgelopen nacht voor veel schade gezorgd in de wijk Fokkesteeg. Zeker twee auto’s, een schuur en een deel van een woning zijn zwaar beschadigd geraakt door het vuur en de vlammen die metershoog waren.

De brand ontstond vannacht rond 01.45 uur en zou ontstaan zijn in een auto nabij de hoekwoning aan de Raalterveste. Al snel sloeg de brand over op de houten woning en enkele andere auto’s. Ondanks dat de brandweer snel ter plekke was kon deze niet voorkomen dat de houten schuur en een auto totaal uitbrandde. Al snel werd de brand opgeschaald naar het sein ‘middelbrand’. Enkele andere auto’s raakten zwaar beschadigd. Bewoners hoorden kort voor de brand een harde knal.

Ondanks het nachtelijke uur trok de brand veel bekijks. De politie had het gebied afgezet. Hoe de brand kon ontstaan is niet bekend. De politie doet onderzoek naar de oorzaak van de brand. Een bewoner van de hoekwoning aan de Raalterveste is gecontroleerd door ambulance personeel maar hoefde niet naar het ziekenhuis.

De woning de volgende morgen

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk