Katern

Brand eist slachtoffer in Batau-Noord

De felle uitslaande brand In een woning aan de Hermelijnweide in de Nieuwegeinse wijk Batau Noord heeft een slachtoffer geëist. De buren hebben nog wel twee honden uit de woning kunnen bevrijden. Er was veel politie op de been. Ook de ladderwagen uit IJsselstein was ter plekke evenals de ambulancedienst.

De brand ontstond vrijdagavond kort na 19.00 uur op de zolder van de woning. De brandweer was er snel bij en kon rond 20.00 uur het sein brand meester geven. Bij een zoektocht in de woning vonden ze het slachtoffer. De woning raakte ernstig beschadigd en wordt vermoedelijk onbewoonbaar verklaard.

Het is nog niet bekend of het slachtoffer een man of een vrouw is en of het slachtoffer er woonde. Volgens omstanders zou het vermoedelijk gaan om de zoon die op zolder van de woning zou wonen. Dit is echter nog niet officieel bevestigd. Over de oorzaak hoe de brand is ontstaan is kan nog niets gezegd worden, de politie doet onderzoek naar de oorzaak. Onze fotograaf Frits Kleppe was ter plekke en maakte een fotoreportage. (Klik op het fotocameraatje hieronder voor de foto’s)

NOOT: Inmiddels is bekend geworden dat het slachtoffer een 42-jarige man is. De 74-jarige bewoonster ontdekte de brand. Het zou gaan om een zoon van haar.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren