Bram van ‘Het leven van een loser’ komt signeren in de bieb

Fans van de populaire ‘Het leven van een loser’-boeken opgelet: Bram Botermans komt in de Kinderboekenweek – op woensdagmiddag 11 oktober (15.30 tot 17.30 uur) – naar bibliotheek De tweede verdieping! Dit is de kans voor een foto met de supergrappige held en voor een handtekening van hem.

Bram Botermans vertelt die dag ook over zijn laatste avonturen: hij heeft na een Halloweenfeestje een camera gevonden en wil een griezelfilm maken. Aanmelden via actie@detweedeverdieping.nu betekent voorrang in de rij. De signeersessie wordt mede mogelijk gemaakt door Bruna Cityplaza.

Naast de ontmoeting met Bram Botermans is er tijdens de Kinderboekenweek nog veel meer te beleven in de bibliotheek: op vrijdag 13 oktober (19.00 – 21.00 uur) is er bijvoorbeeld het Giga Grote Griezelfeest. Kleine en grotere griezels (7-12 jaar) kunnen meedoen aan een superspannende griezeljacht. Wie heeft het toverboek van de heks en haar pot met distels gestolen? Kan de heks de grote ‘Laat-ons-maar-schrikken-wedstrijd’ in het griezelbos ook zonder haar toverboek winnen? Degene die het griezelbos durft in te gaan en alle opdrachten oplost, maakt kans op super eng griezelpakket.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren