Braderie op het Muntplein

Op zaterdag 22 september wordt de inmiddels traditionele en altijd gezellige najaarsbraderie op winkelcentrum De Batau gehouden. Behalve de vele kraampjes is er ook voor de kinderen iets te doen. Zo komt Kellogs met een enorme kindertruck waarop dekinderen heel spannend kunnen spelen. Ook worden gratis lekkernijen door Kellogs uitgedeeld.

Eetcafé De Vuurtoren zorgt weer voor een oergezellig terras. Nieuwegein Radio presenteert vanaf het Muntplein een live-uitzending. Op het plein een podium waarop Nieuwegein Radio in samenwerking met winkeliersvereniging De Batau allerlei artiesten laat optreden zoals de Nieuwegeinse band Fish & Chips en de de True Diciples met een hiphop act. De nieuwe 3-mansformatie Club T’Quilla brengt zomerse dansmusic. Zij zongen ook het openingslied tijdens de Amsterdamse Gay Parade.

Cherwin, een voormalig winnaar van de nationale Soundmixshow treedt op. Hij vertegenwoordigde twee jaar geleden Nederland tijdens de Europese onder andere het nummer Kiss from a Rose ten gehore brengen. De presentatie is in handen van Marco van de Klomp van Nieuwegein Radio, tevens organisator van Powerpop.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk