Bouwgein organiseert optocht Sint Maarten

Op maandagavond 11 november organiseert bouwspeeltuin Bouwgein een Sint Maarten optocht in Batau Noord. We verzamelen om 18.15 en het vertrek is om 18.30 vanaf de bouwspeeltuin aan de Hoveniersweide 9. Deelname is gratis en aanmelden is niet nodig. Tijdens de optocht lopen de kinderen met een eigen lampion door Batau Noord. Tijdens de optocht worden Sint Maarten liedjes gezongen. De liedjes staan ook op de website van Bouwgein, dan kan je alvast oefenen. Wanneer de optocht is afgelopen mogen de kinderen in hun eigen straat de deuren langs om te ‘bedelen’ om snoep.

Om 18.30 vertrekt de optocht bij Bouwgein. Vergeet niet je lampion mee te nemen! Alle kinderen moeten worden begeleid door een volwassene. Om uiterlijk 19.30 uur is iedereen weer terug bij de bouwspeeltuin. Bouwspeeltuin Bouwgein is gelegen aan de Hoveniersweide.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren