Bouwen aan langste Clubknallers baan

Voetballen doe je niet alleen, maar samen. Samen spelen is ook de nieuwe dimensie die is toegevoegd aan de volgende voetbal spaarcampagne, die maandag 27 augustus van start is gegaan bij PLUS van Loon. Alles draait daarbij om de Eredivisie Clubknallers – oftewel knikkers – en het bouwen van een Clubknallers baan. Het hoogtepunt van de actie volgt op zaterdag 22 september, wanneer kinderen samen bouwen aan de langste Clubknallers baan van Nederland.

Met de nieuwe actie van PLUS van Loon kunnen kinderen zich dagenlang amuseren. De mogelijkheden: alle 38 Clubknallers verzamelen, buiten knikkeren, bouwen aan een spectaculaire Clubknallers baan en de Clubknallers natuurlijk eindeloos door de baan laten gaan.

Op zaterdag 22 september komen 72 kinderen samen om te bouwen aan de langste Clubknallers baan van Nederland. Het wordt een spannende recordpoging: hoe lang – en hoe sensationeel – zal de baan worden? Kinderen kunnen zich vanaf maandag 27 augustus via deze website aanmelden voor de selectie door het spelen van het Clubknallers spel, of door een foto van hun eigen Clubknallers baan te plaatsen op de wall of fame.

De Clubknallers en de baanonderdelen zijn te sparen bij PLUS van Loon. Vanaf 27 augustus ontvangen PLUS klanten bij besteding van iedere 15 euro aan boodschappen een gratis pakje met een Eredivisie Clubknaller en twee stukjes Clubknallers baan.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk