Bouw Point of View in Nieuwegein City van start

In City Nieuwegein wordt een nieuwe landmark gebouwd. De markante woontoren Point of View telt 48 woningen met appartementen en penthouses. Op donderdag 1 oktober is de bouw van Point of View feestelijk gestart.

Stedelijke allure
“Ooit stonden op deze locatie kantoren ingepland. Ik ben blij dat dit stukje Nieuwegein nu met woningen wordt ingevuld. Zo blijft er veel groen behouden”, zegt wethouder Hans Adriani. De woontoren voegt waarde toe aan het bestaande woningaanbod in Nieuwegein én is van hoge kwaliteit qua architectuur, afwerking en inrichting van de woonomgeving. Het gebouw, een ontwerp van Klunder Architecten, heeft verspringende balkons en een spectaculaire beëindiging met hoge terrassen.”

Feestelijk moment
Op de bouwlocatie is de start bouw Coronaproof gevierd. Via een livegang op Youtube hebben wethouder Hans Adriani (gemeente Nieuwegein), Sander Dekker (Cordeel), Eltjo Bouwman en Ralph Muller (Blauwhoed) de kopers van het project toegesproken en een feestelijke handeling verricht. De kopers konden vanuit huis hun feestelijk moment meevieren met een toegestuurd verrassingspakketje zodat ze digitaal mee konden proosten op een voorspoedige bouw.

Ralph Muller, ontwikkelingsmanager bij Blauwhoed: “Bij aanvang van het project waren de omwonenden in eerste instantie tegen bebouwing van dit gebied. Blauwhoed is in gesprek gegaan met de omwonenden om te horen wat de wensen en mogelijkheden waren. Zo heeft het oorspronkelijke plan van enkele lagere bouwblokken plaats gemaakt voor één hogere woontoren. Daardoor is er ruimte voor een fraaie groene openbare tuin, waar omwonenden ook van kunnen genieten.”

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren