Katern

Bouw nieuw clubhuis Mixed Hockeyclub Nieuwegein kan van start

Op woensdag april jl. is door voorzitter Mark Snoeren, van de nieuwe Stichting Hockeyaccommodatie Parkhout,  de aannemingsovereenkomst getekend voor de realisatie van het nieuwe clubhuis op Parkhout. Bouwbedrijf Davelaar en Installatiebedrijf Radiair gaan het schitterende clubhuis realiseren. Dat het uiteindelijk gelukt is om binnen de eisen van de gemeente en het beschikbare budget dit geweldige gebouw te gaan realiseren is dankzij alle inspanningen van de bouwcommissie.

Het nieuwe clubhuis, krijgt de uitstraling van een paviljoen, heeft een verzonken deel/kelder met kleedkamers en duurzame installaties en een bovenverdieping met een prachtig horecaverblijf, moderne keuken en vergaderruimtes. Met het tekenen van de aannemingsovereenkomst gaat Hockeyclub Nieuwegein een nieuwe fase in als vereniging. De fase van waarin we toewerken naar de verhuizing in augustus 2024.

De komende weken wordt de eerste paal voor het clubhuis geslagen. Hockeyclub Nieuwegein kijkt uit naar de verhuizing naar Parkhout. Dit biedt de club nieuwe kansen en zal een grote impact hebben. Voor die tijd eerst nog het laatste seizoen op Sportpark Rijnhuizen. Dit is extra speciaal omdat de vereniging in november haar 45-jarig bestaan viert.

One thought on “Bouw nieuw clubhuis Mixed Hockeyclub Nieuwegein kan van start

  1. V. Gerwen

    Ja, leuk hoor. De eerste paal. Wij zaten hier in Zandveld ‘sochtends om 6.30 rechtop in bed van de herrie. En dat de hele dag door, echt niet leuk hoor, bah.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren