Bouw 52 woningen en 108 appartementen in Blokhoeve Nieuwegein van start

Op donderdag 15 juni om 17.00 uur wordt het officiële startsein gegeven voor de bouw van 52 woningen in de tweede fase van het project Vlierhoeve en 108 appartementen in de wijk Blokhoeve in Nieuwegein. In het bijzijn van kopers en andere genodigden zal Hans Adriani, wethouder Wonen, de symbolische starthandeling verrichten.

Over Parkant
Parkant is de tweede fase van het project Vlierhoeve en ligt in de wijk Blokhoeve aan de noordelijke kant van Nieuwegein. De 52 woningen zijn verdeeld over drie autoluwe hofjes. Er zijn verschillende woningtypen en elke woning heeft een tuin en een veranda aan de straatkant. Met de aanwezige tramhalte is openbaar vervoer binnen handbereik. Vlierhoeve ligt aan het eind van de Merwedekanaalzone, een hotspot in ontwikkeling en dichtbij de binnenstad van Utrecht. Vlierhoeve is een samenwerking van Trebbe en BPD.

Over de appartementen Blokhoeve
De appartementen zijn het sluitstuk van Blok-Oost, het meest zuidelijke gedeelte van de nieuwbouwwijk Blokhoeve, de nieuwste wijk van Nieuwegein. In totaal realiseert Trebbe in opdracht van Portaal 108 appartementen verdeeld over drie blokken. Er komen 84 appartementen met twee kamers en 24 met drie kamers. Elk blok krijgt een lift waardoor de appartementen geschikt zijn voor één- en tweepersoons huishoudens van alle leeftijden. Met de realisatie van deze appartementen wordt gevolg gegeven aan de kwalitatieve en kwantitatieve prestatieafspraken tussen de gemeente Nieuwegein en Portaal.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren