Boulen en Mosselen bij Pétanque Vereniging Nieuwegein

Het was druk afgelopen zondag bij de Pétanque Vereniging Nieuwegein (PVN) aan de Galecopperzoom 1. Die dag organiseerde zij wederom het jaarlijkse terug kerende mosseltoernooi. Met meer dan 50 boulers voor het boule toernooi en meer dan 40 boulers die ook bleven dineren was het een zeer geslaagd evenement. Natuurlijk werd er ook gestreden om de diverse prijzen.

Op de foto: Adrie, Tonny en Tonnie

Adrie van Hoegee werd de winnaar van dit toernooi, op de voet gevolgd Tonny van Burik en Tonnie van den Hoek die derde werd. Zij werden na afloop in de blementjes gezet. Ook deze keer weer prima verzorgd door Hannie Krijnen van de bloemen zaak Wealth Flowers uit Vianen. ‘Na het boulen genoten de aanwezigen van de mosselen, sate of sliptong maaltijd. Tegen de klok van 20.00 uur ging iedereen tevreden naar huis’ aldus de organisatie.

Zelf komen boulen?
Pétanque Vereniging Nieuwegein is een gezellige vereniging waar jong en oud op recreatieve dan wel competitieve wijze de Jeu de Boulessport kunnen beoefenen. Kijk op de website van de Pétenque Vereniging Nieuwegein voor meer informatie of neem kontakt op met Ineke van de Velden. Haar telefoonnummer is: 06 28 20 58 79.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk