Bosch Energy and Building Solutions naar Nieuwegein

Na vele jaren in Hoevelaken langs de A1 gevestigd te zijn geweest, verhuist Bosch Energy and Building Solutions medio maart dit jaar naar de Ringwade 31A in Nieuwegein. Bosch Energy and Building Solutions biedt veiligheid, comfort en efficiency voor ieder gebouw.

Bosch Energy and Building Solutions is de integrator-tak van het Bosch-concern. Het bedrijf levert, installeert en beheert zowel eenvoudige als zeer complexe veiligheids- en beveiligingsoplossingen op het gebied van onder andere brand, ontruiming, communicatie, inbraak, video, toegangscontrole en crisismanagement.

Over Bosch Energy and Building Solutions
Bosch Energy and Building Solutions wil de eerste keuze zijn op het gebied van technologieën en diensten waardoor gebouwen veiliger, comfortabeler en efficiënter worden.

‘Onze drijfveer hierbij is, dat wij met ons team van gebouwexperts voor klanten uitstekende ervaringen willen creëren door oplossingen volgens afspraak te leveren en door te blijven investeren in technologieën en diensten met meerwaarde en ondersteuning voor onze klanten’, aldus Arno Janssen, divisiedirecteur Bosch Energy and Building Solutions Nederland.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk