Borderlinestoornis, informatiebijeenkomst door Altrecht

Familieleden en partners van mensen met een borderlinestoornis hebben vaak veel vragen over de mogelijkheden van behandeling en begeleiding. Daarom vindt er op maandag 4 november aanstaande een informatiebijeenkomst plaats over dit thema. Gastspreker psychiater T. van Ingenhoven zal een inleiding verzorgen waarbij de volgende aspecten aan de orde komen: Welke vormen van behandeling zijn mogelijk bij een borderlinestoornis en voor wie zijn deze juist wel of niet geschikt? Ook wordt er aandacht gegeven aan de verschillende vormen van behandeling zoals bijvoorbeeld ambulant, dagbehandeling of klinisch. Tot slot zullen de mogelijkheden van medicatie als onderdeel van de behandeling worden besproken. Naast de informatie die geboden wordt hebben de deelnemers de gelegenheid om vragen te stellen.

Op de gespreksbijeenkomst van maandag 2 december, kunnen familieleden en partners in kleinere groepen verder praten over mogelijke ervaringen met de behandeling van hun familielid met een borderlinestoornis. Tijdens deze bijeenkomst staat de uitwisseling van ervaringen tussen familieleden onderling centraal.

Belangstellenden kunnen zich telefonisch aanmelden voor één of beide bijeenkomsten bij de afdeling Preventie van Altrecht, telefoon 030 – 699 91 50. De bijeenkomsten worden gehouden in Amersfoort. Aanvangstijd 19.30 uur.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren