Boodschappenrace leidt tot nieuwe vrijwilligers

Dinsdagavond 13 oktober j.l. vond in de Plus Van Loon in Nieuwegein een boodschappenrace plaats tussen de lokale fractievoorzitters in de gemeenteraad. De actie blijkt succesvol te zijn geweest.

Het doel van de boodschappenrace was het werven van nieuwe vrijwilligers voor de Algemene Hulpdienst Nieuwegein. De Algemene Hulpdienst Nieuwegein (AHN) is een vrijwilligersorganisatie die zich bezighoudt met diensten aan kwetsbare Nieuwegeiners. Aan iedere klus wordt een vrijwilliger gekoppeld.

Voorbeelden van ‘klussen’ bij de AHN zijn het invullen van formulieren, het helpen met het onderhoud van tuintjes of assisteren bij het boodschappen doen. Voor veel ouderen is het moeilijk of zelfs onmogelijk om zelfstandig boodschappen te doen.

Monique Laurier, voorzitter van de Algemene Hulpdienst Nieuwegein laat nu weten dat zich na de boodschappenrace maar liefst tien nieuwe vrijwilligers hebben gemeld. Een mooi succes! Aanmelden kan overigens nog steeds via info@hulpdienstnieuwegein.nl. (Foto’s: Alan Geerlings)

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk