Boodschappen doen met de computer

Vrijdagavond 11 oktober ontvangt de Computer Contactgroep Nieuwegein als gastspreker Martin A. Reijmerink. Hij zal een lezing en demonstratie verzorgen over het met de computer boodschappen doen. Deze nieuwe ontwikkeling, het van huis uit de wekelijkse inkopen doen, geniet in toenemende mate belangstelling, met name omdat het gemak van het bestellen en het thuisbezorgd krijgen, voor heel veel mensen van doorslaggevend belang is. Het blijkt, dat velen zich ergeren aan de lange rijen die voor de kassa staan en het gesleep met karren vol met boodschappen.

In Nieuwegein hebben een aantal middenstanders het belang daarvan ingezien en hebben onder de naam TopTown Nieuwegein een bestel- en bezorgservice opgezet. Daarmee kunnen computerbezitters op eenvoudige wijze hun bestellingen doorgeven en aangeven, wanneer ze het thuisgebracht willen hebben. Niet alleen tweeverdieners, maar ook voor ouderen en mensen, die moeilijk de winkels kunnen bereiken, is dit een ideale oplossing.

Belangstellenden zijn welkom in het Centrum De Voorhof aan de Wiersdijk 8. De aanvang van de presentatie is om 20.30 uur. De toegang en een kopje koffie zijn gratis.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk