Bomenexcursie in Vreeswijk met het IVN

Het IVN, Instituut voor natuureducatie & duurzaamheid (afdeling Nieuwegein-IJsselstein e.o.), organiseert op 10 februari een excursie over bomen in de winter.

Ook nu de bomen geen blad hebben, is er best het een en ander aan te zien. Tijdens deze excursie gaat u de groeiwijze, de bast, de kleur en de opbouw van de takken en de knoppen bekijken. Bij iedere soort boom is die combinatie weer anders en uniek. De wandeling voert rondom en door Vreeswijk. Leden van het IVN zullen u meer vertellen over de historie van dit oude schippersdorp.

Voor deze IVN- excursie is het verzamelpunt deze keer op de parkeerplaats bij Fort Vreeswijk. De wandeling start om 10.00 uur, dus wees op tijd. De wandeling duurt ongeveer twee uur.

Deelname aan de excursie is gratis. Een kleine vrijwillige bijdrage ter bestrijding van de kosten is natuurlijk welkom. Het is niet nodig om zich van tevoren aan te melden. Voor informatie kunt u bellen naar Cecile Kuipers, zij is de IVN-gids. Haar telefoonnummer is: 06-57645520.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren