Boevengilde actief in Nieuwegein

Buurtbewoners rondom de ingenieur F.W. Conradstraat in Vreeswijk laten weten dat het boevengilde in hun wijk actief is. Inbrekers hebben een truc om te zien of in een huis de bewoners thuis zijn: ze schuiven stukjes papier of takjes tussen de deur.

Er is melding gemaakt bij de politie van Nieuwegein en de politie surveilleert inmiddels extra in de wijk.

Over de truc die de boeven hanteren
Nadat de inbrekers een dun stukje papier of een klein takje tussen de deur schuiven, smeren ze ‘m weer en wachten af. Zit het papier of de tak na een paar dagen nog steeds op dezelfde plek,  dan weten ze dat er niemand thuis is en slaan ze hun slag.

Advies
Gaat u op vakantie, laat dan uw voordeur checken door buren of vrienden tijdens uw vakantie, om dit soort inbraken te voorkomen.

Een veilig Nieuwegein
Nieuwegein heeft een grote Buurtwhatsapp. Inmiddels zijn al meer dan 3.200 mensen aangesloten op Buurtwhatsapp Nieuwegein.’ Lees hier hoe u zich daarvoor kunt aanmelden.

De melding in de Buurtwhatsapp

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren