Boekpresentatie van ‘Gilmwormen’

Op zondag 27 oktober aanstaande om 14.00 uur vindt in de Middenhof aan de Duetlaan 1-3 in Nieuwegein de presentatie plaats van de gedichten-/artbundel genaamd ‘Glimwormen’ van Michel van Stratum. Het is zijn tweede bundel. Acht jaar na zijn debuut met ‘de viering van de tovenaar’ is dit het verrassende vervolg. Zijn grote passie voor poëzie blijft zijn leven beheersen. Het resultaat mag er dan ook zijn! Michel neemt u mee op zijn reis door de sterren, planeten en het aardse bestaan.

Michel studeerde enkele jaren culturele antropologie aan de Universiteit van Nijmegen. Hij begon al op jonge leeftijd met het schrijven van gedichten. Hij schildert en tekent: zijn schilderijen zijn op diverse plaatsen tentoongesteld. Daarnaast houdt hij zich bezig met astrologie en is hij een verwoed (amateur) wielrenner.

De officiële overhandiging van de bundel zal die middag plaatsvinden aan burgemeester Frans Backhuijs. Voorts zijn er enkele voordrachten van Michel en daarnaast enkele sprekers. Dit zal muzikaal worden afgewisseld door ‘Son Candela’, bestaande uit Celia Barradas uit Nieuwegein/Mexico en Abel Gómez en Oscar Lorient uit Santiago de Cuba.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren