Boekenverkoop tijdens de Authentieke Dag in Vreeswijk

De dames van het koor van de Barbarakerk verkopen al acht jaar regelmatig boeken vanuit een kraam en vanuit het boekenmagazijn aan de overkant van de kerk aan de Koninginnenlaan in Vreeswijk. Deze keer ook weer op de Authentieke Dag Vreeswijk die binnenkort weer wordt gehouden. Helaas op deze manier voor de laatste keer!

Het magazijn, aan de overkant van de Barbarakerk aan de Koninginnenlaan was eigendom van de vorig jaar overleden André van Kuik. Na het overlijden van André van Kuik heeft de familie besloten het pand aan de Koninginnenlaan te gaan verkopen. Binnenkort zal dus ook het boekenmagazijn worden leeggemaakt. Het magazijn is al die jaren iedere week op donderdagmiddag open geweest tussen 13.00 uur en 16.00 uur. Helaas kan de wekelijkse verkoop op donderdagmiddag niet nog langer doorgaan.

Bij de komende Authentieke Dag op 2 september aanstaande start de uitverkoop van alle aanwezige boeken, streekromans, familieromans, detectives, historische en oorlogsromans. Omdat het echt een leegverkoop is, geldt de regel: Twee boeken voor een euro. Na de Authentieke Dag blijft de verkoop op de donderdagmiddag voorlopig doorgaan tot alle boeken zijn verkocht of tot het magazijn leeg moet worden opgeleverd.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk