Boekenfestijn in De Beursfabriek in Nieuwegein

Nieuwegein verwelkomt van donderdag 16 tot en met zondag 19 februari het Boekenfestijn: een rondreizende boekenbeurs met meer dan 1 miljoen boeken, spellen, puzzels, hobby- en knutselartikelen. In de Beursfabriek Nieuwegein kunt u vier dagen lang terecht voor het grootste en breedste boekenassortiment van Nederland. Gratis toegang!

Groot en breed assortiment
Het Boekenfestijn reist al 35 jaar door Nederland en België, twintig keer per jaar in een andere stad. Door de intensieve samenwerking met Veldboeket Lektuur (één van de grootste boekenleveranciers van Nederland) heeft het Boekenfestijn een nog breder assortiment met duizenden nieuwe titels, waaronder veel titels van bekende schrijvers zoals Tess Gerritsen, Karen Slaughter, Stephen King, Nicci French, Nora Roberts, Santa Montefiore, Ruben Koch en nog veel meer. Alle boeken worden overzichtelijk gesorteerd per categorie: geschiedenis, reizen, hobby, culinair, sprookjes, stripboeken, kind en Young Adult. Over elk onderwerp zijn verschillende titels te vinden. Achterin de hal liggen de hobby-, varia- en cadeauartikelen zoals decoratie- en knutselartikelen, kleur- en activity boeken, stickers, schrijfgerei, puzzels, spellen, knutseldozen, hobbyboeken, culinaire artikelen en nog veel meer.

Verrassend veel voordeel
Het Boekenfestijn in Nieuwegein trekt jaarlijks 15.000 liefhebbers. Naast het grote en brede assortiment komen zij voor de voordelige prijzen. Alle boeken zijn nieuw en niet eerder gelezen. Door het opkopen van grote aantallen zijn de prijzen laag en zelfs voor een paar tientjes zijn stapels boeken en hobby-artikelen te verkrijgen. Bovendien zijn er speciale acties alleen tijdens het Boekenfestijn in Nieuwegein. Kijk voor meer acties en informatie op www.boekenfestijn.com.

Het Boekenfestijn in de Beursfabriek Nieuwegein is donderdag 16, vrijdag 17 en zaterdag 18 februari geopend van 10.00 tot 21.00 uur. Op zondag 19 februari zijn de deuren open tot 18.00 uur. De Beursfabriek in Nieuwegein is op loopafstand van het openbaar vervoer en parkeren kan gratis (!) voor de deur. De toegang is alle dagen gratis.

Doppen sparen voor KNGF geleidehonden
Het Boekenfestijn zet zich in voor KNGF Geleidehonden. Door plastic dopjes te sparen van bijvoorbeeld frisdrank, deodorant of melk, kunnen lieve pups worden opgeleid tot knappe geleidehonden. Bezoekers van het Boekenfestijn kunnen hun gespaarde plastic dopjes meenemen naar het Boekenfestijn en inleveren bij het inzamelpunt. Hiermee wordt het milieu ontlast en KNGF gesteund.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk