Boekenborrel Verboden vruchten

Sinds de eerste verleiding in het paradijs heeft de mens geen weerstand kunnen bieden aan wat verboden is. Verboden vruchten is het thema van de Boekenweek en tegelijkertijd ook van de Boekenborrel op donderdagavond 30 maart van 20.00 – 22.00 uur. Het wordt een avond vol literaire verleidingen, die al begint in het atrium van het Stadshuis in de binnenstad van Nieuwegein. Duivelse danseressen lokken de bezoekers omhoog naar de bibliotheek, om daar letterlijk en figuurlijk te proeven van verboden vruchten.

Daarna begint de show pas goed. Circusdirecteur Alexis de Roode neemt het publiek mee in een literaire droom met een keur aan artiesten. Om een paar te noemen: Hafid Bouazza declameert Arabische gedichten over wijn en erotiek als in Duizend-en-één-nacht, magician Ramana betovert de aanwezigen met zijn magische show en de Siamese tweeling Anne Broeksma en Helena Hoogenkamp dragen theatrale teksten voor over het verlangen alleen te zijn. De duivelse danseres Natsumi Scarlett sluit de show af met een burlesque optreden.

Geef toe aan uw diepste verlangens en reserveer kaarten voor deze bijzondere avond via activiteiten@detweedeverdieping.nu of haal ze in de bibliotheek. Toegang: 5 euro voor leden en 7,50 voor niet-leden.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk