Body & Mind Event

Houd dit jaar het relaxte vakantiegevoel vast. Doe op zondag 14 september van 10.00 uur tot 17.00 uur mee met het Body & Mind Event Nieuwegein, een proeverij van bewegings- en ontspanningsactiviteiten dwars door Nieuwegein. Het Body & Mind Event is een activiteit van de gezamenlijke gezondheidscentra in Nieuwegein. Deze centra en bibliotheek De tweede verdieping hebben samen met diverse andere partijen hun krachten gebundeld in het initiatief Lijfstyle Nieuwegein, dat allerlei activiteiten en initiatieven in Nieuwegein op het gebied van gezondheid actief ondersteunt.

Tijdens de middag kun je kennismaken met Tai Chi, yoga, Qigong, Biodanza, mindfulness, zen meditatie en nog veel meer. Één workshop kost 5 euro, onbeperkt deelnemen aan activiteiten 15 euro. ‘Je kunt die dag trouwens met je hele gezin langskomen’, vertelt Marsja Haanstra van Studio Zin. ‘Er zijn een hoop activiteiten die ouders samen met hun kinderen kunnen doen. Bijvoorbeeld het blotevoetenpad lopen.’ Haar collega Annet Koenders van Yoga Studio Nieuwegein vult aan: ‘Kinderen hebben vaak de grootste lol tijdens de yogales als ze bijvoorbeeld dieren mogen nadoen. En wij zien dat het hun ook helpt hun concentratie te verbeteren. Met onze gezinsdagkaart voor 20 euro vertroetel je dus jezelf en je gezin.’

Op de website van het Body & Mind Event vind je een handig overzicht met uitleg over wat de deze inhouden en op welke locaties ze worden gegeven. Aanmelden kan ook via deze site, maar dat hoeft niet. Het is ook mogelijk om 14 september spontaan aan te sluiten. Wel geldt voor de workshops vol =vol.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk