Bloemetje voor mevrouw Foortse na succesvolle Burgernetactie

Mevrouw Foorste uit Batau Zuid ontving vandaag een bloemetje uit handen van wethouder Hans Adriani en de wijkagenten. Hiermee bedankten de politie en de gemeente Nieuwegein mevrouw Foortse voor haar alertheid en het snelle reageren bij een Burgernet oproep twee weken geleden.

Op 14 juni 2019 was de politie op zoek naar een 30-jarige man in Nieuwegein. Bij toeval ziet mevrouw Foortse deze man lopen op de Anijsgaarde in Nieuwegein. Ze belt direct de politie. Ze checkt nog even extra: ‘Dit is toch de man uit het Burgernet-smsje?’ Haar vermoeden blijkt te kloppen. De politie gaat vervolgens naar de man toe en alles bleek gelukkig in orde.

Wilt u ook bijdragen aan een Burgernet succes en de veiligheid van Nieuwegein? Meld u dan aan via www.burgernet.nl, burgernet@nieuwegein.nl of download de Burgernet App met vernieuwde functies op de website van Burgernet.

Mevrouw Foortse met wethouder Hans Adriani en de wijkagenten

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren