‘Bloemen en kruiden’ in het Natuurkwartier

Op dinsdagmiddag 23 augustus aanstaande van 16.00 uur tot 17.00 uur is er een leuke zomerse kinderactiviteit in het Natuurkwartier: ‘Bloemen en kruiden.’ Deze activiteit is speciaal voor kinderen en hun (groot)ouders.

Het Natuurkwartier heeft een prachtige moestuin. Er groeit en bloeit van alles. Zo ook bloemen en kruiden. Wanneer je deelneemt aan deze activiteit ga je wat van deze kruiden plukken en daarvan iets leuks en iets lekkers maken. Natuurlijk ga je het ook zelf opeten.

Aanmelden
Aan de activiteit kunnen maximaal 25 kinderen – inclusief (groot)ouders meedoen met de activiteit. Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar natuurkwartier@nieuwegein.nl onder vermelding van het aantal kinderen en hun leeftijd en het aantal aanwezige (groot)ouders.

Deelnemers ontvangen vervolgens een bevestiging en aanvullende informatie. Bij te veel aanmeldingen biedt de organisatie een alternatief.

Deze activiteit wordt mogelijk gemaakt door ‘Groen doet Nieuwegein Goed’ i.s.m. stichting Reinaerde. ‘Groen doet Nieuwegein Goed’ adviseert en verbindt partijen met Bloeiend Nieuwegein, zoals scholen en andere bewonersinitiatieven. ‘Groen doet Nieuwegein Goed’ levert daarnaast een bijdrage aan materialen om educatieve kinderactiviteiten vanuit Bloeiend Nieuwegein mogelijk te maken.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk