Blik wint Jobzz dartstoernooi 2014

Na maanden van voorbereiding was het afgelopen zaterdag eindelijk zover, alweer de vijfde editie van Jobzz Dartstoernooi en dit keer voor het eerst deels in de open lucht! De zestien aanwezige dartsbanen stonden veilig onder grote partytenten en er was uiteraard een gezellig terras gemaakt. Na een gezellige dag bleek de Hagenaar Marcel Blik de sterkste van de maar liefs 105 deelnemers! Bianca Bes werd de beste dame, Joeri Tomassen wist de verliezersronde te winnen.

Naast vele regionale recreanten wisten ook een aantal bekende darters het parkeerterrein van Gold’s Gym en Jobzz Café in Nieuwegein te vinden. Zo was tweevoudig halve finalist Lakeside Wesley Harms aanwezig net als bekende spelers als Steve West, Jeffrey de Graaf en Gino Vos. Vaste gast Co Stompé was uiteraard ook weer aanwezig om de hele dag demonstraties te geven en natuurlijk te doen waar hij goed in is, praatjes maken met het aanwezige publiek. Beste speler uit de regio midden Nederland werd Mikey van Bemmel, hij haalde de halve finale. De Nieuwegeiners deden het niet sterk, John de Kruijf jr. en Rob Mulder haalde de laatste 16 van de winnaarsronde, Nayan Sewradj de halve finale van de verliezersronde.

Traditiegetrouw stond Jobzz dartstoernooi ook in het teken van KiKa. Zo heeft de organisatie samen met Dartsforever een loterij en veiling georganiseerd, kon men voor het goede doel darten tegen Stompé en er werd een speciaal bullspel georganiseerd. Uiteindelijk is er ruim € 2.000,- opgehaald waaronder 750,- voor het shirt van Michael van Gerwen (meegebracht door Stompé) en een anonieme donatie van maar liefst 500,-

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk