Bladeren van de trambaan in Nieuwegein en IJsselstein

n de nacht van maandag 20 en dinsdag 21 december worden bladblazers ingezet tussen de haltes Stadscentrum Nieuwegein en de eindhalte IJsselstein-Zuid. De nacht daarop van woensdag 22 december wordt de trambaan schoongemaakt tussen de eindhalte Nieuwegein-Zuid en de wisselstraat bij de remise in Nieuwegein. De werkzaamheden zijn tussen 01.45 en 04.30 uur. Het werk wordt in de nacht uitgevoerd omdat dan het openbaar vervoer niet wordt gehinderd.

Bladeren en rails zijn geen goede combinatie. Als wij bladeren niet op tijd van de trambaan halen, wordt het spoor nat en glad. Met als gevolg slijtage aan de wielen en geluidsoverlast voor de directe omgeving wanneer de trams remmen en optrekken.

Onze onderhoudsploeg is eind december in Nieuwegein en IJsselstein op verschillende plekken langs de trambaan ’s nachts actief. De bladeren die op de rails liggen worden weggehaald om problemen met geluid van de trams te voorkomen.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren