Black Friday Night met OG3NE op Cityplaza

Het is weer bijna tijd voor de avond waar iedereen op zit te wachten: Black Friday Night! Op vrijdag 25 november aanstaande beleef je in Cityplaza de welbekende shopavond voor de echte professionals. Want zeg nu eerlijk, shoppen op Black Friday staat gelijk aan een intensieve workout! Van 17:00 uur tot 21:00 halen de ondernemers weer hoge kortingen en te gekke extra’s uit de kast. Het feestje wordt helemaal compleet gemaakt met een optreden van niemand minder dan… OG3NE!

OG3NE
Één van Nederlands grootste trots, de drie zeer getalenteerde zussen Lisa, Amy en Shelley, treden op in Cityplaza! Wie kent ze nu niet? Als winnaars van The Voice of Holland en vertegenwoordigers van Nederland voor het Eurovisiesongfestival in Oekraïne, hebben ze ieders hart veroverd. De echte kenners onder ons kennen ze natuurlijk al als winnaars van het Junior Songfestival. Kortom, dat wordt swingen!

WK in Qatar live vanuit Citplaza
Voetbalfans, opgelet! Het WK komt eraan en laat de wedstrijd Nederland – Ecuador nou nét tegelijkertijd vallen met Black Friday Night. Ben je al in dubio wat je gaat doen? Say no more, want je kan beide meemaken! Op winkelcentrum Cityplaza wordt namelijk de wedstrijd live uitgezonden op een grote scherm op het plein voor The Point. Ga dus lekker shoppen, maak een pitstop om 17:00 in de voetballounge en geniet achteraf van een spetterend optreden van OG3NE! Als Nederland dan ook nog eens wint, kan deze avond toch niet meer kapot?

Shoppen tijdens Black Friday Night
Black Friday Night is dé ideale avond om jouw duurdere wishlist weer tevoorschijn te halen, de decembercadeaus alvast in huis te halen óf gewoon even lekker rond te neuzen. De ondernemers verwennen je deze avond namelijk graag met giga kortingen en acties. Zo weet jij jouw shoppingbag wel te vullen!

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk