Katern

Bjorn van Muylwijk maakt seizoen af bij JSV 1

Bjorn van Muylwijk staat als eindverantwoordelijke, wanneer we het seizoen weer mogen hervatten, voor de spelersgroep van het 1e van JSV. De zoektocht naar een nieuwe hoofdtrainer verloopt traag, ‘maar we blijven op zoek’ aldus JSV.

Na het vertrek van Hans van Elden eerder dit seizoen en de gedwongen onderbreking door de Corona-maatregelen is direct begonnen met het zoeken van een vervanger, maar dat bleek midden in het seizoen een lastige opgave. Vandaar dat Bjorn, na overleg met het bestuur en spelers van JSV, besloten heeft het seizoen verder als hoofdtrainer af te maken. Bjorn is volgend jaar dan weer beschikbaar als assistent voor de nieuwe hoofdtrainer.

‘Uiteraard hopen we van harte dat we zo snel als mogelijk weer in competitieverband kunnen gaan spelen, al zal dat nog wel de nodige uitdagingen met zich meebrengen nu we niet op een normale manier mogen trainen. Maar dat is een gegeven voor alle clubs in deze competitie’ aldus het bestuur van JSV.

Bjorn: ‘Voor het lopende seizoen is er maar een doelstelling, en dat is om in de tweede klasse te blijven. Dat is een enorme uitdaging maar ik hoop dat we met de juiste instelling en teamspirit dit kunnen bewerkstelligen. De spelersgroep wil er in elk geval voor strijden, en met steun van de andere teams binnen JSV kunnen we mogelijk nog gaan zorgen voor een verrassing.’

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk