BiZZp legt ZZP’ers ondernemingsvorm uit

Michael van den Hurk is docent aan de Universiteit van Amsterdam en zijn colleges bieden vrijwel altijd een garantie voor levendige en interessante discussies. “Waar liggen de grenzen die jij kiest in de vorm van jouw ondernemerschap” is de werktitel voor de bijeenkomst op dinsdagavond 22 januari in Sport- en Evenementencomplex Merwestein aan het Merweplein 1 in Nieuwegein. De aanvang is om 20.00 uur (zaal open vanaf 19.30 uur) Gastspreker Michael van den Hurk neemt de bezoekers mee op reis tijdens zijn verhaal.

Michael zal een aantal cases behandelen en de aanwezigen uitdagen om te discussiëren over de grenzen in rechtsvorm en ondernemerschap van hun bedrijf. Korte beschrijvingen van situaties leveren een voedingsbodem voor levendige en interessante zaken. Al met een garantie voor een leerzame, dynamische en levendige eerste BiZZp-avond in 2013.

De toegang voor deze avond is gratis, wel worden belangstellenden verzocht zich aan te melden op deze website. Hier vindt u ook meer informatie over BiZZp.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk