BiZZp bijeenkomst

BiZZp, het Nieuwegeinse business platform voor zelfstandig ondernemers, organiseert op dinsdagavond 28 mei een avond voor leden en belangstellenden over het thema ‘Voorzieningen voor zelfstandig ondernemers.’

Joop Vermeulen, registerpensioenadviseur en registermakelaar in assurantiën, is deze avond onze gastspreker. Hij is actief in het ontwikkelen van verzekeringsproducten voor specifieke branches en situaties. Tevens ontwikkelt hij pensioenregelingen voor bedrijven, ook voor ondernemers en zelfstandigen. Aan de hand van voorbeelden en berekeningen ziet u welke mogelijkheden en oplossingen er zijn op het gebied van arbeidsongeschiktheid – wat verzeker je wel en wat niet, beroepsaansprakelijkheid – ben jij aansprakelijk voor schade aan derden als jij je werk niet goed doet en pensioenopbouw – lijfrenteopbouw. Wat mag je fiscaal, wat kun je economisch ?

De bijeenkomst vindt plaats in Sport- en Evenementencomplex Merwestein, Merweplein 1 in Nieuwegein. De aanvang is om 20:00 uur (zaal open vanaf 19:30 uur). De toegang is gratis, wel worden belangstellenden verzocht zich aan te melden op www.bizzp-nieuwegein.nl. Hier vindt u ook meer informatie over BiZZp. Voor meer informatie kunt u bellen met BiZZp-voorzitter Huub van Baal, 064 941 6567.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk