Biodanza Proeverij

Dans Biodanza Nieuwegein organiseert vanaf woensdag 11 september een Biodanza Proeverij. Deze wordt gehouden in de OBS De Schakel aan de Mendes da Costalaan 132 in Nieuwegein. Voor drie opeenvolgende lessen betaald u € 30,-. Aanmelden voor deze proeverij kan middels een e-mailtje te sturen naar: info@dansbiodanza.nl.

Een proeverij van drie opeenvolgende lessen, zodat je kunt proeven en voelen of Biodanza ook wat voor jou is. Starten met deze Proeverij kan op 11, 18 en 25 september.

Biodanza
Biodanza nodigt je uit om in beweging en balans te komen en brengt je in contact met jouw levenskracht. Het werkt door in je dagelijks leven en bevordert je gezondheid. Dit doen we door middel van muziek, beweging, contact en ervaren.

Al na één workshop zijn voor de meeste deelnemers duidelijke effecten merkbaar. Ze krijgen meer zelfvertrouwen, durven meer te genieten van het leven en hebben meer energie. Het versterkt daarnaast ook het immuunsysteem, het zenuwstelsel en het functioneren van alle organen en werkt tevens preventief, stressverlagend en ontspannend.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk