Binnen een maand is het zover ……… de Nieuwegeinse Beursvloer

Diverse bedrijven, maatschappelijke instellingen en (sport-)verenigingen hebben zich al voor dit evenement ingeschreven. We noemen bijvoorbeeld Rotary Nieuwegein, HLB Blömer, Miradora Massagepraktijk, Fletcher Hotels en DKV Nieuwegein. Of wat dacht je van Korfbalvereniging Koveni, Reinaerde Lijsterbes, Reinaerde Skippy en Dorpshuis Fort Vreeswijk. Het zijn maar een paar voorbeelden. Maar het zijn allemaal partijen die Nieuwegein mooier willen maken. Zit jouw aanmelding hier al bij?

Misschien weet je nog niet hoe je je vraag of aanbod moet formuleren. Schrijf je dan wel in en kom gewoon. Want ervaring leert dat vaak de mooiste matches spontaan op de Beursvloer ontstaan. Wil je misschien even overleggen of is het jou niet helemaal duidelijk wat de Beursvloer voor jou kan betekenen? Neem dan even contact met Paula van Elst op. Mail dan naar paula@samenvoornieuwegein.nl.

De Nieuwegeinse Beursvloer wordt op donderdag 2 november 2023 gehouden in het Horeca Toerisme College aan de Newtonbaan in Nieuwegein. Dit prachtige evenement wordt al sinds 2010 georganiseerd en vorig jaar bedroeg de totale maatschappelijke waarde van alle matches maar liefst € 267.730,–! Een recordbedrag.

Burgemeester Van Beukering opent de Beursvloer rond 16.15 uur en wethouder Bamberg sluit deze om 18.00 uur af. Aansluitend is er nog een gezellig informele borrel om na te praten en de onderlinge contacten verder aan te halen. Dus waar wacht je nog op. Meld je aan en kom 2 november aanstaande naar de Nieuwegeinse Beursvloer.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk