Katern

Bingo

Woensdag 26 mei aanstaande wordt er in het buurtcentrum De Brink aan de Parelduiker 13 in Nieuwegein weer een bingo georganiseerd voor volwassenen. Er zijn leuke prijzen te winnen en er is een loterij.Verder is het een goede gelegenheid om met andere mensen kennis te maken. De bingo is van 14.00 uur tot 16.00 uur. De bingokaarten en de lootjes kosten 50 eurocent. Voor inlichtingen en informatie: 030 – 60 425 12.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Bingo

Vrijdag 18 juni is alweer de laatste bingoavond van het seizoen in buurthuis Vreeswijk. Een avond vol spanning en gezelligheid want er zijn weer prachtige prijzen te winnen! De bingo is voor alle leeftijden en begint om 20.00 uur. Vanaf 19.30 uur is het buurthuis geopend.

De kosten voor deelname zijn € 2,- voor vier rondes, inclusief grote superronde. In de pauze vindt er lotenverkoop plaats (€ 0,10 per lot), als extra mogelijkheid om een leuke prijs mee naar huis te nemen. Voor meer informatie kunt u bellen met het buurthuis, tel. 030 – 60 600 90. Buurthuis Vreeswijk is te vinden op Fort Vreeswijk in Nieuwegein-zuid.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk