Bijzondere primeurs voor City Zingt!

Op zaterdag 1 juli viert Nieuwegein haar verjaardag. En … op een feestje wordt gezongen. Met zoveel mogelijk Nieuwegeiners, jong en oud, wordt er samen gezongen met koren en unieke optredens van Nieuwegeinse zangtalenten.

The Voice of Kids
Nieuwegein heeft een bijzondere primeur, namelijk een optreden van de band StayTuned. Vier zangers die allen hun talenten al hebben bewezen in de The Voice Kids. Zij vormen samen de band StayTuned en hebben hard gewerkt aan hun eerste single. Benieuwd naar het resultaat? Het is voor het eerst dat Nederlandse deelnemers van The Voice samen een band gaan vormen. Kom naar CityZingt en probeer een handtekening te bemachtigen van Esmee, Lucas, Jaco of Isabel!

Nieuwegeinse zangtalenten
Naast de band Staytuned staat op een groot podium in de Kuil ons Nieuwegeinse huiskoor te zingen. Samengesteld uit enthousiaste zangers. Zij worden ondersteund door het Dutch Event Choir. Op de avond zullen ook diverse Nieuwegeinse talenten optreden als Savanna, Jamie van Rijkom en Yasmijn van Achterberg. En om het dak er helemaal af te laten gaan komt de band Rockaoke iedereen uitdagen een lied te zingen op het podium. En uiteraard kan de inmiddels zeer populaire vlogger Kevin van CityPlaza niet ontbreken! Hij zal de gastheer van de avond zijn. Kortom, het wordt een gezellige avond met op de avond zelf nog meer verrassende optredens!

Meer informatie?
Ben je nieuwsgierig geworden? Krijg je zin om mee te neuriën, lispelen of fluisteren? Of zing je juist uit volle borst? Het Nieuwegeinse meezingspektakel is gratis te bezoeken en begint om 15.30 uur in de Kuil in City.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren