Bijna twee ton aan maatschappelijke waarde verhandeld

Bedrijven en maatschappelijke organisaties maakten tijdens de 3e editie van de Beursvloer Nieuwegein op 8 november jl. maar liefst 147 matches met elkaar. De maatschappelijke waarde van deze matches kwam uit op ruim 192.000 euro.

Rond de 100 bedrijven en maatschappelijke organisaties verzamelden zich afgelopen donderdag in het bedrijfsrestaurant van Ballast Nedam om te handelen met gesloten beurs. Na de officiële opening door wethouder Wouter Kolff zochten de deelnemers elkaar op om met elkaar te handelden in kennis en kunde, middelen en materialen en helpende handen. Al snel werden de eerste matches gesloten. De Beursvloer kleurde meer en meer door de fleurige wuppies die bij elke match worden uitgedeeld. Tot het laatst toe was het spannend of het aantal matches van vorig jaar gehaald zou worden.

Wethouder Hans Adriani sloot de 3e editie van de Beursvloer om 18.00 uur met een ferme slag op de gong. De teller stond toen op 147 matches, één match meer dan vorig jaar. Adriani is enthousiast over het resultaat: “Dit laat zien waar Nieuwegein groot in is.” De prijs die onder de bedrijven met een match werd verloot is gewonnen door Tempo Team. Zij ontvingen het boek ‘Duurzaamheid stap voor stap’ en een advies op maat door MVO adviseur Marguerite Steenwijk.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk