Bijeenkomst voor organisatoren evenemenen

Voor organisatoren van evenementen houdt de gemeente op woensdagavond 10 februari het zogenoemde evenementenplein. Een bijeenkomst om het netwerk van organisatoren te versterken en kennis en ervaringen uit te wisselen. De thema’s zijn mobiliteit, crowdfunding en evenementenveiligheid. Het evenementenplein vindt plaats op 10 februari van 19.00 tot 21.00 uur in sport- en evenementencentrum Merwestein aan het Merweplein 1 in Nieuwegein. Na afloop is er een netwerkborrel.

Een medewerker van Brink Verkeer verzorgt een presentatie over mobiliteit bij evenementen. Worden er voor uw evenement bijvoorbeeld wegen afgesloten? Met welke vervoermiddelen komen bezoekers naar uw evenement? En waar kunnen ze hun auto of fiets parkeren? Over het thema crowdfunding geeft een adviseur van voorjebuurt.nl tekst en uitleg. Hoe zamelt u geld, hulp en materiaal in voor een evenement? Wat is er nodig om een campagne daarvoor te laten slagen? Tot slot praat Willie van Dam, evenementencoördinator bij de gemeente, u bij over de actuele ontwikkelingen rondom vergunningverlening en evenementenveiligheid.

Wilt u er ook bij zijn? De gemeente vraagt u om dat per e-mail aan te geven aan Corine Polak op c.polak@nieuwegein.nl of 030 – 752 40 46.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk