Bijeenkomst oppervlaktewater Jutphaas-Wijkersloot

Hoe beleeft u het water in uw wijk? Wat zijn de mooie plekjes en wat kunnen we verbeteren? Op woensdag 22 november houdt de gemeente in samenwerking met het Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden een bijeenkomst over de waterkwaliteit in wijk Jutphaas-Wijkersloot.

De gemeente wil graag weten hoe de bewoners het aanwezige water (sloten en vijvers) in de wijk beleven. Wat zijn de mooie plekjes en wat kunnen we verbeteren. Met uw inbreng wordt een ‘wateractieplan’ voor Jutphaas-Wijkersloot opgesteld. In dit plan staat het functioneren van het watersysteem, het beheer en onderhoud van de watergangen, de knelpunten en maatregelen. Bij renovaties en groot onderhoud wordt het plan gebruikt voor de verbetering van de waterkwaliteit.

De avond begint met toelichting over het watersysteem en de waterkwaliteit in de wijk. Daarna bespreken we de sterke en zwakke punten van het water.

Bijeenkomst
De bijeenkomst vindt plaats in De Wenck aan het Wenckebachplantsoen 85a en begint om 19.30 uur. Wij stellen het op prijs als u zich hiervoor aanmeldt. Dit kan telefonisch via (030) 607 1461 of per e-mail via samendoen@nieuwegein.nl.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren