Biebthriller met een Nieuwegeins tintje

De brand van de Jutphase brouwerij de Zevenstar in 1765, kan daar niet een bijzonder verhaal achter zitten? Werd de brand aangestoken? Wie had er voordeel bij? Dit vroeg bibliotheek De tweede verdieping zich af. Het idee voor het vervolgverhaal van de bibliotheek van dit jaar was geboren.

Negen Nieuwegeinse schrijvers hebben de uitdaging aangenomen om een vervolg uit te werken op een intro dat de bibliotheek hen voorlegde. Het resultaat is een spannende biebthriller met een Nieuwegeins tintje. De Nieuwegeinse thrillerauteur Els Kerkoven coachte namens de bibliotheek de negen schrijvers. Ook schreef ze de slotaflevering van het vervolgverhaal.

De slotaflevering van de thriller werd dinsdag 29 september persoonlijk voorgedragen door Els Kerkhoven. Ze trad op op het Nieuwegeins Peil in de bibliotheek. Voor die gelegenheid werd de leeszaal omgetoverd in een bruin café en was ook bierbrouwerij de Zevenstar aanwezig. Klik op het fotocameraatje hieronder om het hele verhaal, inclusief het slot van Els Kerkhoven te lezen.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Koster+Schoenmode Galecop+Golf+120x90 Adverteren