Bezwaren tegen beperken openingstijden spitsknip ongegrond

Het college heeft de bezwaarschriften van TNT Innight express b.v. en de Vereniging van eigenaren Bedrijvenunits Grote Wade 22-76 tegen het beperken van de openingstijden van de spitsknip op het Liesboschterrein wel ontvankelijk maar ongegrond verklaard. In oktober 2000 is de spitsknip geplaatst op het Liesboschterrein. De spitsknip staat op de Ravenswade bij de brug over het Merwedekanaal. Doel van de spitsknip is om niet te veel verkeer van de brug gebruik te laten maken. Dit leidt namelijk tot verkeersopstoppingen bij de Laagravenseweg en de Mauritsiuslaan- Europalaan in Utrecht.

De afspraak met de gemeente Utrecht is dat er per etmaal maximaal 3.500 voertuigen over de brug mogen rijden. De toenmalige eigenaren zijn destijds geïnformeerd over deze randvoorwaarden. Een toename van het verkeer als gevolg van bouwactiviteiten heeft geleid tot de beperking van de openingstijden van de spitsknip. De bezwaren van TNT en de VvE zijn wel te begrijpen, maar geven geen aanleiding om de verkeersmaatregel te herzien.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren