Bezorger overvallen aan het Nijpelsplantsoen in Nieuwegein

Een bezorger van Greek Street Food en Tastes is aan het begin van de avond overvallen op het Nijpelsplanstoen. De 16-jarige bezorger was rond 18.20 uur bezig met het rondbrengen van maaltijden voor het bedrijf aan het Makadocenter toen vier lichtgetinte jongens hem aanhielden en hem dwongen alle bezittingen af te staan. Hij werd bedreigd met een wapen en moest zijn spullen afgeven. De jongen gaf hierop zijn portemonnee en Iphone af. De schrik zat er goed in, maar liep geen verwondingen op door deze beroving.

De eigenaar van Greek Street Food en Tastes, de heer Spiros Bikos laat onze redactie weten dat de politie direct in actie was gekomen na de melding. Echter waren de overvallers niet meer te vinden in de omgeving waar de overval heeft plaatsgevonden.

Signalement
Alle vier de verdachten hebben een licht getinte huidskleur, zijn tussen de 1.80 en 1.90 meter lang en waren donker gekleed. Eén van de verdachten reed op een rode scooter en droeg een zwarte helm. Een andere verdachte reed op een zwarte scooter.

Omdat het slachtoffer een Iphone had, werd later op de avond een signaal opgevangen via de ‘waar is mijn Iphone-app.’ De eigenaar van de zaak laat onze redactie weten dat de jongen hierop goed heeft geanticipeerd met de politie waarna hij zijn spullen heeft kunnen terugkrijgen. Onduidelijk is of de daders van de overval zijn opgepakt.

Iets gezien?
De politie komt graag in contact met mensen die iets gezien of gehoord hebben omstreeks 17.30 uur in de omgeving van het Nijpelsplantsoen in Nieuwegein. Of heeft u camerabeelden? Of weet u wie de straatrovers zijn? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk