Bezoek Minister Cora van Nieuwenhuizen aan Nieuwegein

Op woensdag 7 maart bezocht Minister Cora van Nieuwenhuizen het grote infrastructurele project: Verbreding lekkanaal en 3e sluiskolk Beatrixsluizen in Nieuwegein. Wethouders Johan Gadella (VVD Nieuwegein) en Herman Geerdes (VVD Houten) ontvingen de minister voor deze twee bedrijfbezoeken. Bij DHL logistics werd de nieuwe vestiging op bedrijvenpark Het Klooster in Nieuwegein bezichtigd en in Houten werd het smart-mobilitybedrijf Vialis bezocht op bedrijvenpark de Meerpaal. Beide bedrijvenparken zijn gelegen aan de A27.

Cora van Nieuwenhuizen maakte daarna kennis met diverse ondernemers uit deze gebieden. Met eigen ogen zag de minister de dynamiek van het werkgelegenheidsgebied. ‘Mooi om dit in het echt te kunnen zien en te ervaren’ sprak ze erover. Ze was positief om een krachtige logistiek, MKB ontwikkelingen, intensieve scheepvaart en innovaties rond mobiliteit te zien. Niet alleen door mooie plannen op papier, maar ook uit verhalen uit eerste hand van de hardwerkende ondernemers. ‘Dit benadrukt het belang van samenwerking bij het verbeteren van de bereikbaarheid’, aldus de minister.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren