Bezoek een duurzaam huis tijdens de Duurzame Huizen Route

Wilt u aan de slag met het verduurzamen van uw woning maar weet u niet waar te beginnen? Honderden huiseigenaren in heel Nederland vertellen u graag meer over hun ervaringen. In het hele land openen duurzame huiseigenaren hun deuren tijdens de Duurzame Huizen Route op de zaterdagen 3 en 10 november.

Met een grote variatie in woningen en soorten maatregelen is de huizenroute voor iedereen die zijn woning wil verduurzamen een aanrader. Een bezoek aan een woning en de uitwisse- ling met de bewoners en andere bezoekers geeft veel inspiratie en levert veel ideeën op hoe je tot een goede aanpak komt voor je eigen woning of VvE.

Huiseigenaren die hun woning openstellen voor bezoek vertellen graag over hun aanpak. Ze geven antwoord op vragen als; Welke materialen zijn er gekozen? Waarom is er voor deze specifieke instal- latie gekozen? En wat zou u achteraf anders doen?

Denkt u na over hoe u het beste kunt isoleren? Wilt u gas-loos wonen? Of wilt u meer weten over natuurlijke materialen? De Duurzame Huizen Route biedt de unieke kans om ervaringen uit eerste hand te horen. Kijk op deze website om te zien welke woningen er bij u in de omgeving opengaan.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren