Bewonersbijeenkomst op 14 oktober over planvorming Lotusplantsoen e.o.

Op dinsdag 14 oktober as. van 19.30 -21.30 uur wordt in kerkelijk centrum De Rank, Lupinestraat 11 een bewonersbijeenkomst gehouden over de planvorming Lotusplantsoen e.o. en aanpak winkelcentrum Hoog Zandveld/Lekboulevard. Doel van deze bijeenkomst is om omwonenden van het plangebied helderheid te geven over de genomen besluiten en communicatiemomenten tot nu toe vanaf de vaststelling van het bestemmingsplan Lekboulevard – Hoog Zandveld centrum in de raad van december 2011.

De uitnodiging is verstuurd aan de bewoners die rondom het Lotusplantsoen wonen en actief betrokken waren bij het proces de afgelopen periode. Ook andere geïnteresseerden zijn welkom. De raad is eveneens uitgenodigd.

In het overleg van commissie ROM van 11 september jl. is de kap van bomen voor de bouw van patiowoningen in Hoog Zandveld besproken. Bewoners vroegen daarbij aandacht voor verschillende zaken die spelen rond het planproces. Tijdens dit overleg heeft wethouder Snoeren toegezegd om een bijeenkomst te organiseren voor bewoners over het gevolgde proces tot nu toe.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk