Bewoners Vreeswijk blij met de communicatie van Woonin

De Wooninwagen trok vorige week weer de wijk in. Dit keer stond Woonin aan de Wierselaan in Vreeswijk om vragen van huurders te beantwoorden over het geplande grootonderhoud, dat dit jaar plaatsvindt voor de drie appartementencomplexen in deze straat. De betrokken bewoners stelden veel vragen en maakten een praatje met elkaar.

Woonin

Het contact tussen de huurders en Woonin is erg belangrijk voor een goede samenwerking. ‘We zijn dan ook blij met het nauwe contact dat er is met deze bewoners. Hierdoor kunnen we het project samen tot een succes maken. Binnenkort nemen we het investeringsbesluit en plannen we een nieuwe bijeenkomst om het definitieve plan aan de huurders van de Wierselaan te presenteren. Naar verwachting gebeurt dit in september’ aldus de woningverhuurder.

In het renovatieplan staan verschillende verbeteringen voor de 36 woningen. ‘We vernieuwen de badkamers, toiletten en keukens. Ook worden de kunststofkozijnen vervangen. Daarnaast worden de woningen beveiligd volgens politiekeurmerk. Ook duurzaamheid vinden we belangrijk. Er worden daarom zonnepanelen geïnstalleerd en mechanische ventilatie geplaatst. Bovendien worden de ramen vervangen door HR++ glas. Ook het dak, gevels en vloeren worden geïsoleerd. Bewoners kunnen hier straks weer vele jaren met plezier wonen’ zo laat Woonin weten.

‘Wij als bewoners zijn zeer tevreden met de wijze waarop Woonin communiceert met haar verhuurders’, zo laten zij weten aan onze redactie. Heeft u nog vragen als bewoner? Mail naar wierselaan@woonin.nl.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk