Bewoners NSWAC in het zonnetje gezet

Kunstrolschaatsvereniging KRC Rolling uit Nieuwegein zet bewoners van zorgcentrum NSWAC in het zonnetje. Naast het beoefenen van de Rolschaatsport is KRC ook regelmatig actief voor de lokale samenleving zoals het organiseren van Rollersdisco’s en het geven van optredens. Één keer per jaar organiseert KRC ook een spectaculaire rolschaatsshow in Sporthal Galecop.

Voor de shows op 17- en 18 december dit jaar heeft de Rabobank samen met KRC een aantal uitnodigingen aangeboden aan de bewoners van zorgcentrum NSWAC. Deze contacten zijn ontstaan tijdens de beursvloer in Nieuwegein, een actie van de gemeente Nieuwegein om Instellingen, verenigingen en het bedrijfsleven met elkaar in contact te brengen. De Rabobank levert een bijdrage in de kosten hiervoor.

KRC Rolling zal het logistieke gedeelte verzorgen en met name de bewoners van zorginstelling NSWAC in de wijk Wijkersloot een onvergetelijk reis laten beleven. De Show die KRC presenteert heet namelijk Rolling Cruise line en vertelt het verhaal van een rollende cruise boot.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk