Katern

Bewegen met Plezier: Biljarten bij J.S.V. Nieuwegein

Bewegen is gezond, ook als je ouder wordt. Beweeg je leven lang en je kunt langer zelfstandig blijven wonen. Steeds meer ouderen blijven of gaan op latere leeftijd aan sport doen. Sporten geeft plezier en ontspanning. Door de lichamelijke beweging en de gezondere leefstijl leidt dit tevens tot een betere gezondheid en een grotere fitheid.

Een leuk stel heren is maandagochtend 27 augustus met veel enthousiasme gestart met biljarten. Biljarten is een sport die iedereen kan beoefenen en het is nog leuk ook! Co Timmer is de trainer van de groep en houdt iedereen scherp. Naast biljarten is er natuurlijk ook tijd om met elkaar een kopje koffie of thee te drinken.

Heeft u ook zin in een ochtend biljarten? Houdt u van de sport, maar ook van gezelligheid? Kom dan biljarten bij J.S.V. Nieuwegein! De biljartochtend wordt iedere maandag gehouden van 10.00 uur tot 12.00 uur bij Voetbalvereniging J.S.V. Nieuwegein aan het Sportpark Galecop 1.

Aanmelden?
Stuur een e-mail naar de Buurtsportcoach van Galecop: Esther Jansen van SportID: e.jansen@merwestein.nl o.v.v. naam, telefoonnummer en e-mailadres.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren