Video: Beursvloer Nieuwegein wederom een groot succes

Donderdagmiddag 22 november jl. werd voor de negende keer een Beursvloer gehouden in Nieuwegein. Tijdens de Beursvloer 2018 zijn mooie matches gemaakt. Bedrijven, maatschappelijke organisaties en de overheid hebben gehandeld met gesloten beurs. In totaal werden er dit jaar 73 matches gemaakt met een maatschappelijke waarde van 270.350 euro. Deze negende editie werd voor de tweede keer gehouden in theater en kunstencentrum DE KOM. Ondanks dat er acht matches minder werden gemaakt ten opzichte van verleden jaar was nu de maatschappelijke waarde 7.000 euro hoger.

Annelies Kastein van Stichting Eet Mee!: ‘Het is voor onze stichting een mooie manier om contacten te leggen met diverse organisaties. We hebben een mooie deal gemaakt met een fotograaf van Fotogein. Als Stichting Eet Mee! maken wij matches van mensen die met elkaar willen gaan eten en elkaar niet kennen, dit om de sociale cohesie te bevorderen. De fotograaf gaat van zo een etentje een fotoreportage maken.’

Sander Tuitel van SportID: ‘Het was een geslaagde beursvloer. We hebben hele mooie matches gemaakt met bijvoorbeeld Jeugdland en de gemeente Nieuwegein. Op naar een nog mooier Nieuwegein!’’ Wouter Bolding van Vluchtelingenwerk was samen met een collega ook op de beursvloer. ‘’De beursvloer is een mooie en efficiënte gelegenheid om contact te leggen met bedrijfsleven in Nieuwegein. We hebben zes matches kunnen maken. Matches waarmee we onze cliënten verder kunnen helpen op hun pad naar zelfredzaamheid. En matches waarmee we de leefbaarheid op de Luifelstede kunnen vergroten voor de bewoners, zoals advies over duurzame verlichting en een speeltoestel.’

Wethouder Marieke Schouten sloot de beursvloer met een harde slag op de gong. Zij maakte, samen met accountant Jeroen Witteveen, bekend dat er 73 matches zijn gemaakt met een maatschappelijke waarde van 270.350 euro. Deze matches worden in de komende maanden uitgevoerd. Samen voor Nieuwegein volgt deze matches en maakt hiervan melding via de website en de social media.

Jos van Vogelpoel en Frans Evers maakten bovenstaand videoverslag van de Beursvloer. Alle matches zullen wij binnenkort hier bekend maken.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk