Beursvloer 2015: 109 matches

Tijdens de Beursvloer 2015 zijn mooie matches gemaakt. Bedrijven, maatschappelijke organisaties en de overheid hebben gehandeld met gesloten beurs. In totaal werden er 109 matches gemaakt met een maatschappelijke waarde van 188.470 euro. Deze zesde editie werd gehouden bij De Woonindustrie in Nieuwegein. ‘’Een prachtige locatie’’, aldus veel deelnemers.

Zo’n 140 mensen waren donderdag 19 november aanwezig om met elkaar te handelen. Na de officiële opening door wethouder Johan Gadella werden al snel de eerste matches gemaakt. Als het formulier was ingevuld werd dit door notaris Marco Sutter ondertekend. Van een vrijwilliger van Pauw bedrijven kregen de deelnemers voor iedere match een wuppie. Al gauw liepen vele deelnemers met meerdere wuppies op de schouder. Er zijn veel leuke en mooie matches gemaakt.

De medewerkers van Pauw Bedrijven gaan ballenkarren maken voor volleybalvereniging NVC. ICT bedrijf EMC gaat op stap met bewoners van locatie Vreeswijk van Zorgspectrum en met bewoners van Reinaerde, locatie Lijsterbes. De Rabobank gaat bij verschillende vrijwilligersorganisaties workshops geven en vrijwilligers van bouwspeeltuin Jeugdland helpen bij het repareren van de fietsen van Kindercentrum Skippy. Dit zijn slechts enkele voorbeelden van de matches die zijn gemaakt.

Om 18.00 uur werd de Beursvloer gesloten door wethouder Johan Gadella met een slag op de gong. Na enig rekenwerk van accountant Jeroen Witteveen van HLB Blömer accountants en adviseurs kon de wethouder het aantal matches en de waarde bekend maken.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk