Beurs als ontmoetingsplek

`Het Home Trade Center in Nieuwegein is een nieuwe weg ingeslagen en is er tijdens de afgelopen Home & Interior-beurs, samen met zijn exposanten, in geslaagd om dit voor bezoekers wederom beter zichtbaar te maken´ aldus de organisatie. Van traditionele meubel trade mart naar platform voor de interieurbranche Fabrikanten en branchegerelateerde organisaties ontmoeten elkaar in Nieuwegein. Met name binnen de productgroep meubelen presenteerden zich opvallende nieuwkomers. De komst van retailorganisatie Euretco als permanente ‘bewoner’ van het centrum wordt een duidelijk voorbeeld van de groei van dat platform voor de interieurbranche genoemd.
Van zondag 13 t/m woensdag 16 februari kwamen ongeveer 8900 bezoekers naar de beurs, van wie meer dan 2000 consumenten. In het Stalenlab werd gratis interieuradvies aan hen aangeboden in de vorm van een workshop. Exposanten binnen het verlichtingscollectief zijn zeer tevreden over de tot nu toe behaalde resultaten, aldus de organisatie.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren